Известие

Collapse
No announcement yet.

Скорости - проблем с 2-а

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скорости - проблем с 2-а

здравейте колеги имам кофти проблем от както смених саединителя 2-рата взе да харка и то от 3000 оборота на горе или след 30-40 км какав мойе да е проблема и дали мойе да се намери друга ск кутия за колата ми ако проблема е голям а мевдо друgото лостовете са добре
    AR 146ti-на части,AR 156 1.8 TS ex,BMW e30 for fun,AR 146 jtd-ex,Manta-project,AR 155 на части,AR 145 на части,AR 147 Ducati Corse

Само от първа на втора ли хърка? На място как влизат?
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Аз май имам същия проблем на 156. Като искам да я изръчкам не мога да си вкарам спокойно втора във високи обороти и трябва да я изчакам. Тегаво. Не съм много на ти с колите все още. Дали е нещо дребно, примерно съединителя да не отлепя напълно !?? (извинете ако въпросът ми е тъп, уча се още)
      156 1.8 TS 98

Comment

...хъм... доста колеги се оплакват от тази втора да не би при повечето алфи да се получава нещо при износване на съединитяля странна работа но защо само на 2-ра...
        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
        sigpic

Comment

и на място го прави да не би щото е нов саединителя,помпата на педала е нова
          AR 146ti-на части,AR 156 1.8 TS ex,BMW e30 for fun,AR 146 jtd-ex,Manta-project,AR 155 на части,AR 145 на части,AR 147 Ducati Corse

Comment

незнам моята кутия нямаше никакви проблеми !!! (но е за продан вече)
            146 Turbo

Comment

Втората много често се вкарва от висока скорост без междинна газ и това и е... майката
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

на мене пък ми хърка 3та .... доста често
                ALFA ROMEO 145. 1,6 Boxer. 96

Comment

ами какав мотор ти е алфата за скоростите ако стават мойе да се разберем

Comment

хакаш я бързо със всичка сила и няма да има време да изхърка или я карай на 1-ва до прекъсвач след туй 3-та и си свиркай

Comment

скорости проблем с 2-ра

нема се плашиш,много хора казват,че е нормално.и аз съм така и вече не ми пука.яко ръчка,и като изчатка-сменяш,няма друга оправия
                      skoda 105L -> metaleks
                      Fiat uno -> metaleks
                      Golf-1 1.8 115hp-prodaden ->Metaleks
                      Golf-1 Cabriolet-prodaden s pe4alba
                      Peugeot 205 -njama go ve4e
                      alfa 146 1.4 16vTS '97 6te vidim do koga!

Comment

Working...
                      X